Brørup by night d. 9/9

Brørup skænkede op til fest.
Fredag var det Brørup by Night, og det var foreningernes aften. Mange mennesker var med lige fra første færd.
BRØRUP: For en gang skyld havde Brørup Handelsstandsforening vejguderne på sin side, da den fredag inviterede til Brørup by Night. Solen strålede fra en blå himmel, og det var noget, byens borgere forstod at værdsætte. Mange mennesker var lige med fra første færd, og på torvet var køen lang foran Markedsrestaurationens salg af torveplatter og frikadeller med kartoffelsalat, som kok Arne Haahr Larsens fik lov at lange over disken i lange baner. Køen foran fustagen var næsten lige så lang, så også Markedsrestaurationens Peter Andersen fik noget at bestille.
I det hele taget forstod Brørup at skænke op til fest. Hos Vin For Dig, var det formanden for Brørup Handelsstandsforening, Mathias Bruhn, og Julie Bertram Schmidt, der skænkede op. Vin For Dig havde linet en hel række fakler op ved broen og kørt en gin-bar i stilling. Det var populært, og det var næsten "Open by Gin", selv om det måske snarere lyder som badmintonturnering i Kinas hovedstad.
Nørbølling Amatørscene havde også skænket op med et bord på en lille mobil teaterscene med meget skrå brædder. To glas på et bord med rødvin var blikfang, og som Hans Jørgen Conradsen, Nørbølling, forklarer, så er amatørcenen med til Brørup by Night for om muligt at finde nye ansigter til næste års dilettantforestilling.
- Vi spiller den første weekend i februar. Vi ved endnu ikke, hvad vi har på plakaten, men vi har sagtens plads til flere amatørskuespillere, siger Jørgen Conradsen.
Ved Superbrugsen kunne børnene klappe en ko og enda få lov at sidde på ryggen af en ko. Det gjorde Stine, seks år, og Ida, ni år, mens deres forældre fik forklaret, at man snart vil kunne købe limousine-bøffer i Superbrugsen i Brørup.
- Køerne er fra min besætning på Klevanggaard i Eskelund. Fra uge 39 leverer vi limousine-kød til Superbrugsen fra Naturligvis Limousine, siger Erik Kjær Carstensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *